Onko pakko ostaa kaikki lanka maailmasta?

Huutisaarre nro 1: Käsityöohjeita kasarilta.

Huutokaupat tarjoavat jännitystä elämään. Aarteita notkuvat pöydät, niistä kisailu ja lopuksi kokemuksen kruunaa pullakahvit! Olen harakan ja hamsterin risteytys. Kiiltävien peltitarjottimien lisäksi heikko kohtani on käsityötarvikkeet, langat, napit ja kankaat. Niitä tulee aina huudettua!

Huutisaarre nro 2: Korillinen random-lankoja.

Huutokauppamorkkis iskee joskus kotiin päästyä. Tulikohan näistä maksettua liikaa? Mitä ihmettä näistä voi muka sitten tehdä? Useinhan ne ovat jotain jämälankoja. Olen jopa joutunut miettimään, onko mun todellakin aina pakko ostaa kaikki lanka maailmasta? Erityisesti tämä olo tulee, kun ei ole ehtinyt huutokaupan näyttötunnille, vaan on mennyt ja huutanut täysin sokkona.
"Huutisaarre" nro 3: Ihan mystinen pussi lankoja

Toki pitää muistaa, että elämä on hienointa just silloin, kun se seikkailu. Niitä huutikset minulle ovatkin: arjen seikkailuja. Niin ja toisinaan niitä aarteita ihan oikeasti tulee vastaan.  Tällä kertaa pelastin tällaiset langat ja niistä syntyy kuitenkin käsitöitä. Osasta ainakin.

 Huutisaarre nro 4: Näitä oli myös korillinen. Se määrä jo riittää johonkin järkevään. Ensin pitää vain keksiä, että mihin järkevään.
 Huutisaarre nro 5: Vähän käytettyjä punaisia lankoja ja pari valkoista kerää.

 Niistä on tulossa tällainen mekko.
Huutisaarre nro 6: Korillinen villalankaa. Jonkun ryijy on jäänyt kesken.

Ei niistä sitten mun luona ryijyä tullutkaan. Niistä tuli koiranmerkkejä. Nämä koiruli -kirjanmerkit vainuavat hyviä lukuhetkiä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa ja pussukoita

Villahousuja, villahousuja, enemmän villahousuja

Tervetuloa ostoksille!