Tervetuloa ostoksille!

My Etsy shop is open! PuranPuran on nyt myös Etsy kauppa, joten tervetuloa ostoksille!

Kokemani kuviojumin ansiosta päätin avata Etsy kaupan. Sukkasia alkoi ilmaantua kuin liukuhihnalta, joten oli mietittävä, mitä niille tehdä! Etsy tuntui luontevalta seuraavalta askeleelta erityisesti siksi, koska haluan kokeilla uusia juttuja. Tutustua avoimin mielin mahdolllisuuksiini. Viime vuonna, pitkällisen panikoinnin jälkeen, avasin oman käsityötilin Instassa ja tämän blogin. Alemmuutta, huonoutta ja häpeääkin tuntien ryhdyin hommiin, koska peloille ei vaan voi antaa liikaa valtaa. Nyt kohti uutta haastetta ja häpeää. Kohti Etsyä.


Haaveena kai se, että joskus voisi tehdä vain ja ainoastaan käsityöjuttuja täysipäiväisesti. Sama haave lienee monella, jotka ovat tähän käsityöhommaan hurahtaneet. Se tunne, kun kaikki paitsi käsityöt menettävät merkityksensä, tiedättehän.

Etsyyn ajattelin tuupata niin valmiita käsitöitä kuin myös malleja PDF -tiedostoina. Tämä digiaika kiinnostaa ja inspiroi minua. Lukuisia vaihtoehtoja itsensä ilmaisulle!

Viime vuoden lopulla hahmottelin talvikäyttöön sopivaa minihametta.

Itse rakastan pukeutua hameisiin, mutta talvella tulee helposti kylmä hameen kanssa. Siksi valitsin villasekoitelangan, jotta hame olisi mukava päällä, mutta myös antaisi suojaa ja lämpöä. Pitsinen minihame, joka on upea niin leggingsien tai vaikkapa satiinisen alushameen kanssa.
Sitten vielä sama punaisena, koska kuviojumissa jälleen :D


Lisäilen tuotteita, kun niitä taas valmistuu. 
Sitä ennen listailen ne, jotka olen säästänyt juuri sinua varten. 
Hyvä käsityöystäväni, piipahda toki katsomassa kauppaani Etsyssä.  
Ostaakin saa, mutta ei ole pakko ;D




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa ja pussukoita

Villahousuja, villahousuja, enemmän villahousuja

Ja sitten innostuin pitsisistä sormettomista käsineistä