Suomen Kädentaidot -messuilla 2018



 Perjantai. Aamu. Kello 10. Tampereella. Messukeskuksen risteys jumissa. Tukos. Jono liikkuu metrin. Sitten pysähdys. Kello käy. Odotus palkitaan, lopulta ollaan perillä. Mikä ihanuus! Satoja putiikkeja, upeita käsitöitä! Mitä luovuutta! En muista koska viimeksi olisin ollut näin onnellinen. Tunnelma on pehmoinen, lämmin ja iloinen. Ideoiden ilotulitusta! Tässä muutamia poimintoja.

Omat lapseni ovat kiinnostuneita keppihevosista (oikeiden hevosten lisäksi). Keppareita on tullut tehtyä muutamia, etenkin vuosi sitten syksyllä. Eivät ne toki näin upeita olleet. Silti monet ravit niillä on ravattu ja esteet hypitty. Palkintojakin saatu.


Kuten kuvasta näkyy, väkeä riittää.
Risakon pussukat ovat kauniita. Käsittääkseni ne on valmistettu hyödyntäen kierrätystä. On mahtavaa, että näille vaivalla tehdyille pitsiliinoille löytyy käyttötarkoitus. Elinkaari jatkuu.

Sammallammas.fi on syypää näihin söpöläisiin. 

Eniten ihastuin näihin silmukkamerkkeihin ja aloituskuvassa olevaan pöllöön. Molemmat kotiinviemiset ovat mitä mahtavin apu käsitöissä. Niin ja valinta oli jokseenkin helppo: rakastan maatuskanukkeja. Omat puikot ovat välillä niin sekaisin, että on hyvä omistaa kaulakoru, jonka avulla voi viipymättä tarkistaa puikkojen koon. Kätevää ja kaunista. 

Näille messuille ensi vuonna uudestaan! Tai sitten jo heti huomenna :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervetuloa ostoksille!

Pohdintaa ja pussukoita

Onko pakko ostaa kaikki lanka maailmasta?